Iklan Billboard 970x250

Westerwolde Actueel Nieuws, Westerwoldeactueel Home Facebook

Iklan 728x90

Westerwolde Actueel Nieuws, Westerwoldeactueel Home Facebook

Wij willen bouwen en wonen op maat. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Zeewolde en omgeving huis-aan-huis verschijnt.


Westerwolde Actueel On Twitter 112 Thema Week Novo Dagbesteding Ter Apel Https T Co Kfr8y7xm7x

Het regionale nieuws uit Westerwolde en omstreken.

Westerwolde actueel nieuws. Maandag 20 september start Dynniq BV met het vervangen van de oude openbare verlichting door nieuwe functionele ledverlichting. Medewerkers van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit NVWA ruimen in Zeewolde een pluimveebedrijf nadat op het bedrijf een zeer besmettelijke variant. Westerwolde de eerste gemeente in Groningen met het keurmerk Cittaslow.

Odivia nieuwe lampen geplaatst. Of vul onderstaande contactformulier in. Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aanMet een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel.

Ze geven bouwkundig en financieel advies weten alles over subsidies en zijn de vaste partner van oa. Zeewolde Actueelnl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Zeewolde. Dit is geplaatst via SportStroom.

Op 2 januari jl. Mail deze dan naar. Afdeling Activiteit Nieuwstip Persbericht Naam Voornaam Achternaam E-mailadres E-mailadres invoeren E-mailadres bevestigen Onderwerp Bericht Bijlage toevoegen Ja Nee Type.

Wij willen Westerwolde energieneutraal en aardgasvrij. Heeft u een nieuwtje. WesterwoldeActueel Vlagtwedde gemeente.

10323 likes 1370 talking about this 48 were here. Wij willen meer bedrijvigheid en meer vaste banen. Wij willen bouwen en wonen op maat.

De gemeente Westerwolde doet in de Week van de Veiligheid 11 tot en met 17 oktober. - Bijgewerkt september 20 2020. Westerwolde is op dit moment de enige gemeente in Groningen waaraan het keurmerk Cittaslow is toegekend.

Tennisvereniging heeft nieuwe verlichting. Wij willen Westerwolde energieneutraal en aardgasvrij. BLIJHAM Vandaag zijn langs de velden van TC.

Het laatste nieuws het eerst op NUnl. Lees meer over de verlichting in Veelerveen en Vriescheloo. Westerwolde is hier ontzettend blij.

Tijdens deze allereerste bijeenkomst van de nieuwe gemeenteraad werden ook de vier wethouders van Gemeentebelangen Westerwolde en de PvdA benoemd. Westerwolder Lougblad Deze website is een onderdeel van het Westerwolder Lougblad de krant voor door en over inwoners van Westerwolde. Nieuwe route buslijn 14 door Stadskanaal.

De krant komt 9 keer per jaar uit daarom is niet altijd mogelijk alle aangeleverde berichten op tijd te plaatsen. Na een door veel leden betreurde pauze kunnen de wekelijkse clubavonden gelukkig weer worden hervat. Wij willen sterke dorpen.

Wij willen dat het veilig is in onze gemeente. SportStroom coacht al 17 jaar sportverenigingen. Drie weken later op 25 januari zijn de fractieleden van D66 Westerwolde weer bijeen.

Werd de eerste gemeenteraad van de gemeente Westerwolde geïnstalleerd door waarnemend burgemeester Leendert Klaassens. Tijdens deze bijeenkomst zal informatie gedeeld worden die van belang is voor een juiste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Plaats van samenkomst is de vertrouwde accommodatie in gebouw De Wilpskamp Ter Apel.

De nieuwste tweets van wwactueel. Westerwolde is een schitterende streek in Oost-Groningen bekend om de riviertjes Ruiten Aa Mussel Aa en de Westerwolde Aa. Geplaatst op augustus 27 2020 door admin.

Mail deze dan naar. Heeft u een nieuwtje. Een overzicht van toeristisch-recreatief nieuws uit de charmante regio Westerwolde.

STADSKANAAL Vanaf 1 december 2021 gaat de nieuwe dienstregeling voor het Openbaar vervoer in. Dit betekent voor buslijn 14 die van Stadskanaal naar Winschoten rijdt dat een aantal haltes vervallen in de wijk Maarsveld. In Westerwolde zijn vele campings en bezienswaardigheden te vinden zoals recreatiegebied Wedderbergen het vestingstadje Bourtange en het klooster van Ter Apel.

De KNHB de KNLTB het KNKV Atletiekunie en uitvoeringspartner van. Daarom plaatsen we berichten dieniet in de krant geplaatst kunnen worden plaatsen we op deze. Heeft u een nieuwtje.

Wij willen sterke dorpen. Wij willen meer bedrijvigheid en meer vaste banen. Wij willen dat het veilig is in onze gemeente.

Mail deze dan naar redactiewesterwoldeactueelnl. OLDAMBT Op 10 november 2021 organiseert de gemeente Oldambt een informatiebijeenkomst voor nieuwe politieke partijen die deel willen nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. 1 juli 2021 - 1051 - SdJ -.

10378 vind-ik-leuks 928 personen praten hierover 48 waren hier. Opmerkingen en vragen zijn welkom. Wij willen een gezonde leefstijl stimuleren.

Het nieuwe schaakseizoen van Schaakclub Westerwolde start op dinsdag 15 september. Ter-Apel De brandweer heeft vrijdagmiddag in Moekesgat in Ter-Apel een drenkeling uit het water gehaald. Heeft u een persbericht nieuwstip fotoverslag of agendabericht.


Regenboogvlag In Top Bij Gemeentehuis Wedde Westerwolde Actueel Wedde Nieuws Newslocker


Kunstwerk Project Essentie Op De Westeresch Feestelijk Geopend Provincie Groningen


Mpozpkpu Uz53m


Google Nieuws Zoeken


4knf5fuivtitnm


Kloosterboerderij Staat Voor Ruim 1 5 Miljoen Te Koop Westerwolde Actueel


Westerwoldeactueel Reviews Facebook


Twee Personen Gewond Geraakt In Bellingwolde 112 Regio Flits Nieuws Berichten


Standhouders Gezocht Voor Winterfair In Wedde Westerwolde Actueel Wedde Nieuws Newslocker


De Rtv Westerwolde Paaspuzzelrit


Zakelijke Publicaties In Nieuw B2b Magazine Westerwolde Biz


Onstwedder Boeren Naar Groningen


Westerwoldeactueel Home Facebook


Mpozpkpu Uz53m


Wandelen Werkt In Beerta Westerwolde Actueel Beerta Nieuws Newslocker


Westerwolde Actueel Het Nieuwsportaal Van De Regio


Verhoal Roege Wilt Bij Rtv Westerwolde


Westerwoldeactueel Home Facebook


Mpozpkpu Uz53m

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas